Frøy-gruppen kjøper servicebåtselskapet Stava Sjø AS

 Frøy-gruppen har gjennom selskapet Frøy Vest AS kjøpt opp Stava Sjø AS som har sitt hovedkontor i Haugesund og base i Valevåg. Stava Sjø sitter på betydelig kompetanse innen drift av servicebåter, og er godt etablert i havbruksnæringen. 

Oppkjøpet er en del av strategien til Frøy-gruppen om å bli en landsdekkende leverandør av servicetjenester spesielt rettet mot havbruksnæringen. Stava Sjø, som har 17 ansatte, omsatte for i overkant av 35 millioner kroner i 2017. 

Fra før dekker Frøy-gruppen Nord-Norge, Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane og Hordaland. Med oppkjøpet av Stava Sjø er vi godt posisjonert for å vokse ytterligere i kystområdene i Rogaland og videre sørover

Joar Gjerde, daglig leder Frøy Vest AS

Maritim kompetanse 

Stava Sjø, som ble etablert i 2011, tilbyr nye og moderne servicebåter med kompetent mannskap primært til havbruksnæringen men tar også ta på seg oppdrag inn mot andre områder. Stava Sjø har i dag 3 fartøy som alle er spesialutrustet for servicetjenester. 

– De ansatte i Stava Sjø har betydelig servicekompetanse, og passer derfor svært godt inn hos oss i Frøygruppen, sier Gjerde. 

Veletablert innen havbruk 

– Vi har lang og allsidig erfaring fra den maritime bransjen, og et solid fotfeste i havbruksnæringen. Vi utfører arbeid på en sikker og effektiv måte, og i samarbeid med våre kunder løser vi de fleste oppgaver. Innenfor havbruksnæringen tilbyr vi ulike tjenester og er i dag en betydelig leverandør til aktører i Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland sier

Trond Stava, daglig leder og hovedaksjonær i Stava Sjø. 

Selskapet er veletablert med et godt samarbeid med flere viktige aktører innenfor havbruksnæringen i området rundt Haugesund, Bergen og Sogn. I Valevåg disponerer Stava Sjø egen base med, verksted, lager, samt utearealer og kai. 

Kvalitet 

– Gjennom nye båter, nytt utstyr og særs kompetent mannskap, leverer vi tjenester til kundene våre av høy kvalitet og lite nedetid. Dette har gitt oss et godt rykte i markedet og vil bidra til å styrke posisjonen ytterligere gjennom dette oppkjøpet som vil gi oss høyere fleksibilitet og tilførte ytterligere kompetanse. 

– Vi er svært tilfreds med at Stava Sjø nå blir en del av Frøy-gruppen. Dette vil bidra til videre vekst av selskapet, og utvikling av ansatte og kundeforhold, avslutter Trond Stava i Stava Sjø. 

For mer informasjon, ta gjerne kontakt på telefon eller epost.

Frøy Vest AS
Joar Gjerde, daglig leder
Tlf. 900 80 356
Epost: joar@froygruppen.no

Stava Sjø AS
Trond Stava, daglig leder
Tlf. 901 67 287
Epost: trond@thstava.no
 

PRESSEMELDINGEN I SIN HELHET KAN LASTES NED SOM PDF UNDER: