Stava Sjø AS har sin virksomhet innen maritime servicetjenester og utleie av båter og fartøy med mannskap. Vi utfører maritime servicetjenester relatert til inspeksjon, vedlikehold, rengjøring, frakt, kraning og sleping for næring og private. Vår flåte består i all hovedsak av moderne, godt utstyrte katamaraner spesialbygd for våre virkeområder.

ET UTVALG AV VÅRE TJENESTER

Har du spørsmål om våre tjenester, og hva vi kan tilby?
Kontakt Trond Stava, telefon 901 67 287 eller epost trond@thstava.no

 

HISTORIE/EIERSKAP
Stava Båt- og Dykkerservice AS (SBD) ble etablert av Trond Stava og Herborg Lothe Stava i 2006 og drev helt fra starten av med dykketjenester for næring og private. Dykking på oppdrettsanlegg, rengjøring, reperasjon og vedlikehold av mærer var hovedarbeidsområde.

Selskapet utviklet seg raskt og vokste gjevnt i omsetning og skiftet i 2011 navn til Stava Dykk AS samtidig som søsterselskapet Stava Sjø AS ble etablert i partnerskap med Munoz Holding AS.

Dykkevirksomheten Stava Dykk AS ble i 2012 solgt og Stava Sjø AS flyttet i den forbindelse all virksomhet til Kaien i Førde, Sveio.

Mai 2014 overtok Trond Stava og Stava Invest AS alle Munoz Holding AS aksjer i Stava Sjø AS og virksomhetens base ble i den forbindelse flyttet til Liereid, Sveio.